Böyle Bitti pdf – Yandex indir

tarafından
12
Böyle Bitti  pdf – Yandex indir

Üç yüz kişiydiler. Geriye sadece altısı kaldı…
Bir zamanlar ailelere, arkadaşlara, çocuklara, sevgiye ve hayata ev sahipliği yapmış bu bina şimdilerde kaderine terk edildi.
Londra’nın göbeğindeki eski sosyal konutlardan biri, yerine yapılacak lüks dairelerden oluşan yeni bir proje sebebiyle yıkım tehdidiyle karşı karşıyadır. Savaşmadan pes etmemeye kararlı bir avuç insanın ise ilham aldığı iki kadın vardır: Altmışlı yaşlarındaki fotoğrafçı Molly ile kızı yaşlarındaki, polis akademisinden terk, aktivist Ella.
Binada düzenlenen bir yardım etkinliğinden sonra kendini gizemli bir adamın cesediyle baş başa bulan ve ne yapacağını bilemeyen Ella, Molly’yi yardıma çağırır ve iki kadın cesedi saklamak için bir plan yapar. Fakat hiçbir sır uzun süre gömülü kalmaz, verdikleri bu kararın yankıları ikilinin hayatını sonsuza dek değiştirecektir.
Çehresi her gün değişen Londra’daki bir soylulaştırma projesini merkezine alan Böyle Bitti, idealist ve cesur iki kadının değişim yaratma amacıyla giriştikleri mücadelede cinayetle yüz yüze gelişlerini konu ediniyor. Eva Dolan, arkadaşlıkları şüphe ve ihanetle zehirlenen karakterlerin karmaşık ruh hallerini titizlikle çizen, gerilim ve merak unsurlarını son sayfaya dek taşımayı başaran, nitelikli bir polisiyeye imza atıyor.
“Zarafetle işlenmiş, insancıl ve düşündürücü. Eva Dolan birinci sınıf bir yazar.”
                                                                                              -Ian Rankin
“Şok edici bir sona sahip, zekice yazılmış, hüzünlü bir kitap.”
-Marcel Berlins, The Times
 

Böyle Bitti isimli 400 sayfadan oluşan kitap ; Eva Dolan tarafından yazılmış ve TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevinin 03.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Böyle Bitti pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.