Gnostik Astroloji Kozmik Şifa pdf – Yandex indir

tarafından
25
Gnostik Astroloji Kozmik Şifa pdf – Yandex indir

Gnostik Astroloji ve Kozmik Şifa, Hermes’in büyülü dünyasının anahtarını veriyor bize. Emine Gücek , yıllar süren özenli araştırmalarını değerlendirip süzerek, kadim medeniyetlerin sırlarını, insanın özünü anlamasını sağlayan mucizevi yolların kapılarını , o akıcı üslubuyla bize açıyor.
Gezegenler, yıldızlar ve insanların birbirleriyle o olağanüstü etkileşiminin keşfedeceğiniz bu eserde bedeniniz ve ruhunuzun bütünleşmesine şahit olacaksınız.
Dünya mitolojisinin ışığıyla yürüyeceğiniz bu yolda, minerallerden taşlara, elementlerden bitkilerin şifalı evrenine girecek, asırların sırlarına ereceksiniz.
Astrolojinin gizli basamaklarını tırmanırken bilgelerin işaretlerini takip edecek, gizin ilahı ‘’Yılan’ın sırrına erecek, kozmik iyileştirici Asclepius, büyük simyacı Paracelsus, her derde deva Panacea, kötülüğün önünde titrediği Kızıl Leydi Sekhmet evreninde, sezgi, bilim ve tefekkürün aşkına şahitlik edeceksiniz.
İhtişamlı parıltısıyla büyüleneceğiniz ilimin sırlar dünyasına hoşgeldiniz…
 

Gnostik Astroloji Kozmik Şifa isimli 352 sayfadan oluşan kitap ; Emine Gücek tarafından yazılmış ve VAGON KİTAP yayınevinin 24.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Gnostik Astroloji Kozmik Şifa pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.