Asil Kan (Karton Kapak) pdf – Yandex indir

tarafından
33
Asil Kan (Karton Kapak) pdf – Yandex indir

ASİL KAN… ‘Mustafa’yı ‘Kamal’, ‘Kamal’ı ’Batı(l)cı’ sanan Emevik ‘araboğlu’ ile  ‘Batı(l)’ı medeni, medeniyeti ‘Kemalizm’ sanan Masonik ‘papaoğlu’nun; özde ise her ikisi de ‘ibranoğlu/kabiloğlu’ olan Anezi, Pakraduni, Sabetay paganlar  arasında sıkıştırılan; kendi yurdunda, kendi devletinde esir edilen Türk’ün, Törek’in, Tur’dan taşıyanların, Haniflerin, Adamların 500 yıllık ikili kıskaç ve vesayet işgalinden çıkma mücadelesi…
 
Neredeyse, tüm tarih duayenlerini saydıktan sonra; “Ama en doğrusunu sen yazdın çocuk”.
-Erdoğan Aslıyüce, Hoca Ahmet Yesevi Vakfı Başkanı,
60 telif kitabıyla Türk Tarih Duayeni
 
“Ben, bu kitabın ardından, KUT Romanını da okuduktan sonra dedim ki kendime; “Alttan almak olmaz. Bu adamı, hak ettiği yere koymak lazım!” Türkiye, bilgi olgusuna dair bilgisi ve düşünme becerileri zirvede, âlemleri ve insanı anlayıp anlatmayı hayatı haline getirmiş; imanı, vicdanı, aklı, zekâsı çok çok sağlam ve de sansasyonel hitabet yeteneğiyle bir alim doğurdu; yeniden! Hayırlı olsun!
-Yönetici – Akademisyen
 
“Türk düşünür; “Dünyayı yeniden Asil Kanlılar yönetecek; dünya yeniden ‘İnsan’a’ dönecek!” diyor”.
-Almanya, Fransa, Hollanda Basını
 
“Bu kadar tarih ve siyaset kitabı okudum; son 500 yılın fotoğrafını hem dünya hem Türk Devleti açısından bu kadar iyi çıkarmış bir kitaba rastlamadım.”
-Metin Külünk
 
“Ben, Devleti de, Atatürk’ü de bu kadar iyi kavramış ve anlatmış birisini bilmiyorum. Bundan sonra Kâzım Yurdakul’un en sadık okuruyum.
 -İş Adamı (İlk 100’den)
 

Asil Kan (Karton Kapak) isimli 448 sayfadan oluşan kitap ; Kazım Yurdakul tarafından yazılmış ve AKİL YAYINLARI yayınevinin 13.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Asil Kan (Karton Kapak) pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.