Belirsizlikler Çağında Kariyer ve Başarı pdf – Yandex indir

tarafından
32
Belirsizlikler Çağında Kariyer ve Başarı pdf – Yandex indir

Kariyer bugün hiçbir dönemde olmadığı kadar bireysel bir sorumluluktur. İçinde bulunduğumuz tüm olumsuzluklara rağmen kariyerimizi doğru yönetmek için ihtiyacımız olan kişisel kaynakların hepsine sahibiz. Bu kitabı büyük umutlarla hayata atılan bireyliğinin, yaşamın biricikliğinin, ahlaki bütünlüğünün farkında olan, aklından ve özgürlüğünden feragat etmek istemeyen ve bir çıkış yolu arayanlara armağan ediyorum. Kariyer yaşam denen daha büyük bir resmin daha küçük ama önemli bir detayıdır. Onu etkileyen faktörler iş etkinliğinin ve modern ekonominin baş aktörü olan şirketin de içinde yer aldığı ekosistemin tüm unsurlarıdır. Kariyer başarısı mesleki becerilerin yanında kişisel niteliklerimizi, sisteme dair bilgimizi, bakış açımızı ve bu sistem içinde ilerleyişimizi stratejik olarak yönetmeyi de içeren kişisel girişimlerimize bağlıdır.
Gelecekte bir gün omzunuzun üzerinden geriye dönüp baktığınızda kendinizi başarısız bulursanız üreteceğiniz mazeretler kimseyi ilgilendirmeyecek. Hemen ve şimdi kariyerinizi ve hayatınızı şekillendirmek için aktif bir tutumla harekete geçmek zorundasınız.
Bu kitaba başka bir isim verecek olsaydım ona Kariyer Savaşçısının El Kitabı adını verirdim. Çünkü kariyer  modern ekonomi cangılında bireysel bir hayatta kalma savaşıdır. Her savaş gibi onun da bir stratejisi olmalıdır. Bu kitap size o stratejiyi anlatmak için yazıldı.
 

Belirsizlikler Çağında Kariyer ve Başarı isimli 800 sayfadan oluşan kitap ; İsmail Orhan Sönmez tarafından yazılmış ve ARTHA YAYINLARI yayınevinin 18.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Belirsizlikler Çağında Kariyer ve Başarı pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.