Tıbbi Cihaz Klinik Araştırmalar Kitabı pdf – Yandex indir

tarafından
26
Tıbbi Cihaz Klinik Araştırmalar Kitabı pdf – Yandex indir

Ülkemizde üretimde ve dolaşımda olan tüm tıbbi cihazlar, Avrupa standartlarında tasarlanmak, üretilmek ve dağıtılmak zorundadır. Çok yakında, ülkemizde bu standartlara uymayan, Avrupa’ya Uygunluk Belgesi’ne (CE) haiz olmayan hiçbir tıbbi cihaz; piyasaya giremeyecek, üretilemeyecek ve satılamayacaktır.
Yeni düzenlemeler, uyum sürecinde özellikle üreticilere çok fazla sorumluluk getirmektedir. Denetimlerde, beyana dayalı sistemden kanıta dayalı bilimsel ve etik bir standarda geçilerek belgelendirme sürecinde klinik araştırma verilerini sunmak zorunlu olmuştur.
Bu kitapta, tıbbi cihaz klinik araştırmalarının tasarlanması ve yürütülmesi sırasında hem ürünü geliştiren hem de araştırma ekibinde yer alanlar kadar araştırmaya gönüllü olarak katılan kişilerin de hakları ve sorumlulukları ile bilgiler, temel düzeyde yer almaktadır.
Tüm ilgililer için yararlı olması dileğiyle…
 

Tıbbi Cihaz Klinik Araştırmalar Kitabı isimli 454 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve NOBEL BİLİMSEL yayınevinin 31.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Tıbbi Cihaz Klinik Araştırmalar Kitabı pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.