Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi 25-26 Aralık 2021 pdf – Yandex indir

tarafından
20
Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi 25-26 Aralık 2021 pdf – Yandex indir

Elinizdeki kitap; 25-26 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlediğimiz Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi’nde dile getirilen fikirlerden ve önerilerden hazırlanmıştır.
Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi boyunca alanında uzman çok değerli fikir sahipleri, şehrimizin dünden bugüne ve yarınlara uzanan sürecinde “vizyonlarını ortaya koyarak”, bizlere gerçekten hazine değerinde bir yol haritası sunmuştur.
Tarım, turizm, ticaret ve sanayi alanlarında Düzce’nin avantajları, dezavantajları, fırsatları ortaya konmuştur. Tüm bu alanların birbirleriyle eşgüdümlü ve ahenk içinde nasıl harekete geçirilebileceği konusunda çok kıymetli fikirler ortaya konmuştur.
Her bir fikir, her bir çözüm önerisi bizim için son derece değerlidir. Çünkü bizler Düzce’yi çok daha planlı ve bilinçli bir şekilde büyütmek, geliştirmek gayretindeyiz.
Düzce’nin tüm potansiyelini; tüm hemşehrilerimiz ve elbette ülkemiz için harekete geçirme kararlılığındayız. Bunun için de şehrimizin gelecek 50 yılını planlamak zorundayız.
Düzce’nin gelecekte sanayisiyle, ticaretiyle, tarımıyla, turizmiyle bugünden çok daha kalkınmış bir şehir olacağına yürekten inanıyoruz. Bu inancımız hiç eksilmedi, eksilmeyecek. Çünkü potansiyelimizi biliyoruz. Bu potansiyeli harekete geçirmek istiyor, bunun için yoğun çaba sarf ediyoruz.
Böylesine önemli ve değerli bir coğrafyada, böylesine büyük avantajlara sahipken; elimizdekini daha da kıymetlendirmek, değerlendirmek durumundayız.
Bu kitap bütünü itibariyle bir vizyon belgesi niteliğindedir. Geleceğe matuf, bugünün ve yarınların yöneticilerine ışık tutan bir niteliktedir.
Düzce Belediyesi olarak, şehrimiz için ortaya koyduğumuz hayallerimizin, projelerimizin ve vizyonumuzun; tüm yöneticilere ışık tutmasını, yol göstermesini, yeni bakış açıları kazandırmasını ve ilham vermesini diliyorum.
Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi’ne değerli fikirleriyle katkılar sunan tüm katılımcılara hemşehrilerim adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
Dr. Faruk ÖZLÜ 
Düzce Belediye Başkanı
 

Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi 25-26 Aralık 2021 isimli 128 sayfadan oluşan kitap ; Dr. Faruk Özlü tarafından yazılmış ve DBY YAYINLARI yayınevinin 19.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Düzce İktisat ve Kalkınma Kongresi 25-26 Aralık 2021 pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.