Savaş Uçuşu pdf – Yandex indir

tarafından
20
Savaş Uçuşu pdf – Yandex indir

Antoine de Saint Exupéry: (1900 – 1944) Fransız pilot, yazar ve şairdir. Özellikle “Küçük Prens” isimli eseriyle ünlenmiş olan ve göklerin bile kendisine dar geldiğine inanmış olan bir gerçek kişi. İnsanları seven, sevgisinin insan dünyasındaki yerini bilen, yazıları ile kahramanlar yaratan değil, hayatını kahramanca yaşayan insan. Ona göre gerçek yücelik fiilen yaşanan hayatın kendinden gelir.
Elinizde ki bu kitap ile Exupéry, hareket halindeki yaşantısının bir parçasının romanlaşmış halinden başka bir şey değildir:
“Dünyadaki İnsanların manevi birliği bizden yana çıkmadı. Ama biz dünyadaki İnsanlar arasında bu birliği kursaydık, dünyayı da, kendimizi de kurtarırdık. Bu ödevi yerine getiremedik. Her kişi herkesten sorumludur. Her kişi tek başına sorumludur. Her kişi tek başına herkesten sorumludur. Kendi uygarlığım diye benimsediğim uygarlığın kaynağında bulunan dinin gizlerinden birini ilk kez olarak şimdi anlıyorum:
İnsanların günahını taşımak…
Her birimiz bütün insanların bütün günahlarını taşıyalım.”
 

Savaş Uçuşu isimli 184 sayfadan oluşan kitap ; Antoine De Saint Exupery tarafından yazılmış ve DORLİON YAYINEVİ yayınevinin 25.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Savaş Uçuşu pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.