Anormaller (Çizgi Roman) pdf – Yandex indir

tarafından
22
Anormaller (Çizgi Roman) pdf – Yandex indir

FREDDY, NEW YORK TIMES ÇOKSATANLARININ 1 NUMARASI FREDDY’NİN PİZZA DÜKKÂNI’NDA BEŞ GECE: ANORMALLER’İN ÇİZGİ ROMAN UYARLAMASI VE BİR SÜRPRİZLE GERİ DÖNÜYOR!                                                                         
Freddy’nin Pizza Dükkânı’nda yaşanan korkunç olayların üzerinden bir sene geçmiştir. Charlie sadece hayatına devam etmeye çalışmaktadır. Yeni bir okula ve hayata başlamanın verdiği heyecana rağmen, Charlie geceleri maskeli bir katilin ve tüyler ürpertici dört mekanik hayvanın kâbuslarıyla mücadele etmektedir. Yaşadığı zorlukların hepsinin bittiğini düşündüğü sırada okulunun yakınlarında oldukça tanıdık yara izleri taşıyan cesetler bulununca, kendisini yine babasının o korkutucu icatlarının dünyasında bulur. Anormal bir şeyler Charlie’yi avlamak için beklemektedir ve eğer bu kez onu ele geçirirlerse, bir daha asla kaçmasına izin vermeyeceklerdir.                                                                                                                      
Freddy’nin Pizza Dükkânı’nda Beş Gece: Anormaller, Eisner Ödülü adayı sanatçı Claudia Aguirre’nin heyecan verici çizimleriyle okurlarını eskisinden daha fazla korkutmayı hedefliyor. Scott Cawthon’un yarattığı Freddy’nin Pizza Dükkânı’nda Beş Gece’nin çizgi roman uyarlamasını sakın kaçırmayın!
 

Anormaller (Çizgi Roman) isimli 192 sayfadan oluşan kitap ; Scott Cawthon tarafından yazılmış ve OLİMPOS YAYINLARI yayınevinin 23.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Anormaller (Çizgi Roman) pdf – Yandex indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.